Open House 2024

Open House 2024

Publisert av Lasse Kristiansen den 17.04.24.

Open House 2024

Open house 2024 pleier å være et høydepunkt i starten av sesongen. Vi i Chapter Østfold har også tradisjon for å stille med mange mennesker denne dagen, som vakter/hjelpere og som H.O.G. medlemmer på dealers arrangement. Det blir garantert god stemning og mange gode tilbud i butikken. Det blir fellestur fra HOG House kl. 09.30. Møt opp i god tid så rekker vi en kaffe før vi kjører

Trykk skal i spond så har vi en oversikt over antallet og får alle med.

RC for dagen blir Arnt Eilertsen. Tlf.: 91301293 

Alle som deltar på fellesturen får utdelt et gratis lodd, vi trekker når vi kommer frem og vinneren får et gavekort på 500,- til bruk hos dealer. Dette blir rett og slett en glimrende dag.

 

"Etter en lang vinter er det endelig igjen tid for vårens vakreste eventyr. Open House er tilbake og vi håper du setter av lørdag 04. mai. Vi stiller med gode tilbud og forhåpentligvis strålende vær. Det vil være mulig å prøvekjøre våre demosykler. Vi lover god stemning, flott underholdning og ikke minst god mat.
Det er den irske trubaduren Joe Murphy som står for underholdningen. Han har gjestet oss tidligere med stor suksess, så det er bare å glede seg.
Denne gangen får vi også besøk av Kim fra Motorcycle Storehouse som stiller med stand.
Vi åpner portene kl. 10:00 og runder av kl. 16:00.
Velkommen skal du være!"